Logo Peel en Maas
Ontwerpwijzigingsplan uitbreiding glastuinbouwbedrijf Keizersbaan 7b te Kessel, Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan, voor de uitbreiding van een glastuinbouwbedrijf aan de Keizersbaan 7b te Kessel, te wijzigen.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor onderhavig plangebied. Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan de Keizersbaan 7b, kadastraal bekend gemeente Kessel Helden, sectie G, nummers 156, 165, 166, 167 en 334, totaal groot 59.948 m². Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in de uitbreiding van het bouwvlak tot 5 ha. woningsplitsing van het achterhuis voor de percelen Meijelseweg 60 en 60a en het opnemen van een recreatiewoning op het perceel Meijelseweg 60a te Beringe.

Termijn van inzage

Het ontwerp wijzigingsplan ligt ter inzage van 2 april 2015 tot en met 13 mei 2015.

Inzien ontwerp wijzigingsplan

Het ontwerp wijzigingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  • Het ontwerp wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het ontwerp wijzigingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0097-ON01;

  • Het ontwerp wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl → Inwoners → Wonen leven → Bouwen en wonen → Bestemmingsplannen;

  • Een papieren versie van het bestemmingsplan ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie ter inzage.

Indienen zienswijzen

Het ontwerpwijzigingsplan, de aanvraag en de daarbij behorende bescheiden liggen tijdens openingstijden in het gemeentehuis, met ingang van donderdag 2 april 2015 tot en met 13 mei 2015 voor iedereen ter inzage. Gedurende deze periode kan iedereen een zienswijze indienen. Bij voorkeur schriftelijk. Indien u mondeling een zienswijze wenst in te dienen, dient u een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact op met mevrouw M. Meijer of bij afwezigheid met de heer L. Silva van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Panningen, 1 april 2015

Naar boven