Logo Oisterwijk
Verleende Omgevingsvergunning Donkhorst 8, Oisterwijk

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oisterwijk maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 lid 1 onder a van de Wabo en artikel 2.1.lid 1 onder c van de Wabo een omgevingsvergunning heeft verleend voor het vergroten van het bouwvlak tot 1,5 ha, zodat een nieuwe stal kan worden gerealiseerd aan Donkhorst 8 te Moergestel.

De vergunning betreft de volgende activiteit:

  • Bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1 lid 1 onder a van de Wabo);

  • Bouwen in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1.lid 1 onder c van de Wabo).

Ter inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn met ingang van 3 april 2015 gedurende zes weken in te zien:

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • op afspraak bij de Centrale Publieksbalie in het gemeentekantoor, De Lind 44 te Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, op donderdag van 8.30 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. U dient voor uw vragen over het plan een afspraak te maken. Een afspraak maken kan via www.oisterwijk.nl of bel: (013) 529 13 11.

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit beroep aantekenen. U kunt geen beroep aan tekenen indien u geen zienswijzen heeft ingediend, tenzij het u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze heeft ingediend.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-West-brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Na indiening van een beroepschrift bestaat de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd binnen voornoemde termijn van zes weken treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven