Logo Rijssen-Holten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Rijssen, bedrijfsverzamelgebouw Kryptonstraat C’, Rijssen-Holten

Dit ontwerpbestemmingsplan wordt begrensd door het perceel (globaal gesitueerd) tussen de Nijverdalseweg 117 en Kryptonstraat 39. Dit plan maakt planologisch een algemene bedrijfsbestemming mogelijk. Deze bestemming geldt voor bijna het hele bedrijventerrein. Toegestaan zijn bedrijfsactiviteiten tot een met milieucategorie 3.1. Binnen deze bestemming is het onder andere mogelijk om een bedrijfsverzamelgebouw te realiseren.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1742.BPRB2014002-0301 en op onze website onder Actueel / Bekendmakingen/Bestemmingsplan. De digitale bestanden van het plan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.rijssen-holten.org/plannen/NL.IMRO.1742.BPRB2014002-/NL.IMRO.1742.BPRB2014002-0301/

U kunt het ontwerpplan en de bijbehorende stukken vanaf woensdag 1 april 2015 t/m dinsdag 12 mei 2015 inzien bij het loket van de afdeling Wonen en Ondernemen of digitaal via onze website onder Actueel / Bekendmakingen. Gedurende deze termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze inbrengen over het ontwerpplan bij de Gemeenteraad van Rijssen-Holten, o.v.v. zienswijze en de naam van het ontwerpplan. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Wonen en Ondernemen. In de zienswijze geeft u aan op welke onderdelen van het ontwerpplan deze betrekking heeft.

Naar boven