Wichmond, Broekweg 9, wijzigen en uitbreiden melkrundveehouderij, Besluit milieueffectrapportage
Logo Bronckhorst
Voor de locatie Broekweg 9 Wichmond is een aanmeldingsnotitie MER-beoordeling ingediend voor het uitbreiden van rundvee bij het aanwezige melkrundveehouderij.
Ingevolge de Wet milieubeheer moet beoordeeld worden of een milieueffectrapport gemaakt moet worden. Na beoordeling van de diverse milieuaspecten is ons gebleken dat er geen belangrijke nadelige effecten voor het milieu of bijzondere omstandigheden zijn die een milieueffectrapport noodzakelijk maken.
Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 26-03-2015 t/m 06-05-2015 ter inzage. De stukken zijn digitaal te raadplegen. Desgewenst kunnen wij de stukken per post naar u opsturen. Hiervoor kunnen legeskosten in rekening worden gebracht.
De beslissing inzake M.E.R. beoordeling is niet vatbaar voor bezwaar, tenzij deze beslissing een belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft. Deze belanghebbende kan gedurende de bovengenoemde periode van zes weken, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Bronckhorst, Postbus 200, 7255 ZJ Hengelo (Gld).
Naar boven