Logo Waalwijk
Niet vaststellen bestemmingsplan ‘Waesgeerd-West 2014’, Waalwijk

Het college van de gemeente Waalwijk maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de raad in zijn openbare vergadering van 5 maart 2015 besloten heeft het ontwerpbestemmingsplan “Waesgeerd-West 2014” niet vast te stellen.

Het raadsbesluit tot het niet vaststelling van het bestemmingsplan “Waesgeerd-West 2014” ligt met ingang van donderdag 26 maart 2015 gedurende een periode van zes weken ter inzage. Het besluit is tevens in te zien via www.waalwijk.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Digitaal kan beroep worden ingesteld via http://digitaalloket.raadvanstate.nl. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe moet tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Binnen de beroepstermijn kan gelijktijdig met het instellen van beroep, en indien sprake is van spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van genoemde afdeling. Voor het instellen van beroep en een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien u tijdig beroep heeft ingesteld kunt u ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Indien dit verzoek wordt ingediend, schort dit de werking van het besluit op totdat op het verzoek is beslist. Een verzoek om een voorlopige voorziening dient te worden geadresseerd aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag).

Informatie

Voor nadere informatie over dit plan kunt u contact opnemen met de heer G. van Dijk van de afdeling Ruimtelijke & Sociale Ontwikkeling, telefonisch 0416 – 68 34 56 of per mail GvanDijk@waalwijk.nl.

Naar boven