Logo Woudrichem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Woudrichem-Oudendijk – Gasleiding Middelvaart 2015’, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf vrijdag 27 maart 2015 tot en met donderdag 7 mei 2015 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Woudrichem-Oudendijk – Gasleiding Middelvaart 2015’ met IMRO-code NL.IMRO.0874.WCHMBP201501-ONT1.

Gasunie is bezig met een grootschalig onderhoudsproject waarvoor op een aantal locaties het ondergrondse transportnetwerk moet worden aangepast. Eén van de locaties is gelegen aan de westzijde van Woudrichem, ter hoogte van de t-splitsing Middelvaart en de burgemeester van Rijswijkstraat, en omvat onder andere de aanleg van een nieuw stuk leiding van 75 meter naast de Middelvaart (ter hoogte van de burgemeester van Rijswijkstraat 62).Voor de aanleg van dit nieuwe leidinggedeelte moet een nieuw bestemmingsplan worden vastgesteld. Daarnaast geldt dat tussen twee doorgaande leidingen een afsluiterschema wordt geplaatst. Dit bestemmingsplan maakt de verlegging juridisch en planologisch mogelijk en legt de nieuwe situatie vast.

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem onder Bestemmingsplannen (http://www.woudrichem.nl) en RO-online http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0874.WCHMBP201501-ONT1).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze dient ingediend te worden bij de gemeenteraad van de gemeente Woudrichem per adres postbus 6, 4285 ZG Woudrichem. Zienswijzen kunnen niet via de elektronische weg (e-mail) worden ingediend.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met de heer J. van Soest van de Werkeenheid Ruimtelijke Ordening, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0183) 308100, voor het maken van een afspraak.

Naar boven