Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Het Spiegel-Graaf Florislaan 2
Logo Bussum
Burgemeester en wethouders van de gemeente Bussum maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), met ingang van donderdag 26 maart 2015 voor een periode van zes weken, (tot en met woensdag 6 mei 2015) voor een ieder ter inzage ligt:
Het ontwerpbestemmingsplan Het Spiegel-Graaf Florislaan 2 met identificatienummer NL.IMRO.0381.BP2015B002009-on01, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.
 
Omschrijving
Het plan betreft een ontwikkelingsplan.
Dit plan behelst de verbouwing en uitbreiding van de Openbare Basisschool Koningin Emma (Emmaschool) aan de Graaf Florislaan 2.
Ter plaatse van het plangebied vigeert het volgende bestemmingsplan:
Het Spiegel-Prins Hendrikpark 2010.
 
Ter inzage ligging
Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan Het Spiegel-Graaf Florislaan 2 beschikbaar gesteld op http://www.bussum.nl/bestemmingsplannen/, Het Spiegel-Graaf Florislaan 2.
Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien bij de Centrale Balie van de gemeente Bussum, Brinklaan 35 Bussum, geopend maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
 
Indienen zienswijzen
Binnen de gestelde termijn van zes weken (donderdag 26 maart t/m woensdag 6 mei 2015) kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.
  • 1.
    Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via postbus 6000, 1400 HA Bussum, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Het Spiegel-Graaf Florislaan 2.
  • 2.
    Digitale zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen gemaild worden naar het volgende e-mailadres: info@bussum.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Het Spiegel-Graaf Florislaan 2.
  • 3.
    Mondelinge zienswijzen kunnen tijdens openingstijden, op afspraak, naar voren worden gebracht bij de projectleider.
Nadere informatie
Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met K. Steenbakkers op het telefoonnummer 035-6928871.
 
 
Gemeente Bussum, 25 maart 2015

Naar boven