Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Leek-Noorderweg 4
Logo Leek
Burgemeester en wethouders van Leek maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp van het bestemmingsplan Buitengebied Leek-Noorderweg 4 vanaf 26 maart 2015 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage ligt bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Leek. Het plan kan ook worden geraadpleegd via www.leek.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (plancode: NL.IMRO.0022.BPBGMW15ONTW1-OW01). De bronbestanden van het plan zijn via de website van de gemeente te verkrijgen.
 
Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een wijziging van de bestemming Wonen en deels Agrarisch naar Agrarisch-Paardenhouderij en aanpassing van het bouwblok van het perceel. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Noorderweg en omliggende agrarische percelen.
 
Gedurende de termijn van ter inzage legging kan iedereen de stukken inzien en schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Leek, Postbus 100, 9350 AC Leek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt. Hiertoe kan contact worden opgenomen met het Klantcontactcentrum (0594 -551515).
Naar boven