Logo Oirschot
Ontwerpbestemmingsplan ‘De Reep’, Oirschot

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘De Reep’ ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken kunt u vanaf 26 maart 2015 tot en met 6 mei 2015 raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook ligt het ontwerpbestemmingsplan in deze periode voor iedereen op afspraak ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

De gemeente Oirschot ontwikkelt ter plaatse van de voormalige dependance van het Kempenhorstcollege een nieuwe woningbouwlocatie. Deze locatie die bekend staat onder de naam 'De Reep' kent nog geen woonbestemming. Op deze locatie hebben zowel starters als 55-plussers in de vorm van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) een woningbouwinitiatief van 20 woningen opgezet. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een regeling om deze woningen te realiseren.

Wilt u hierover een zienswijze kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens openingstijden van het gemeentehuis kenbaar maken bij de Centrale Balie.

Oirschot, 25 maart 2015

Naar boven