Logo Geldrop-Mierlo
Vastgestelde geactualiseerde structuurvisie en Nota Kostenverhaal, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend, dat de geactualiseerde hoofdstukken 7 en 8 van de structuurvisie (vastgesteld in 2010), de uitvoeringsparagraaf van de structuurvisie en de Nota Kostenverhaal op 9 maart 2015 zijn vastgesteld. In 2010 is door de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo een structuurvisie vastgesteld voor het hele grondgebied van de gemeente. In deze structuurvisie zijn de gewenste ruimtelijke ontwikkelingen voor de lange termijn op hoofdlijnen beschreven. In de structuurvisie is ook opgenomen hoe de voorziene ontwikkelingen uitgevoerd zullen worden.

In samenhang met de structuurvisie is de Nota Kostenverhaal opgesteld. Deze Nota Kostenverhaal bevat de kaders op het punt van het verhaal van kosten met betrekking tot ruimtelijke ontwikkelingen die in de structuurvisie beschreven zijn.

De in 2010 vastgestelde structuurvisie is geactualiseerd naar aanleiding van ontwikkelingen die sinds vaststelling hebben plaatsgevonden. Ook ontwikkelingen die in 2010 nog niet waren te voorzien zijn meegenomen.

In de ontwerpfase hebben we één reactie ontvangen. Deze reactie is per brief beantwoord.

Met ingang van donderdag 26 maart liggen de vastgestelde Nota kostenverhaal en de geactualiseerde structuurvisie ter inzage. U kunt de stukken, inclusief het antwoord op de ingediende reactie, inzien van maandag tot en met vrijdag tijdens openingstijden in de publiekshal in het gemeentehuis in Geldrop. Ook kunt u een afspraak maken met Gabriël van Houtert (structuurvisie) of Ron Smolders (Nota Kostenverhaal) via het telefoonnummer 14 040.

De stukken zijn ook in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Geldrop-Mierlo, 25 maart 2015

Naar boven