Logo Huizen
Ontwerpomgevingsvergunning Plaveenseweg 2 (locatie Schoeman), Huizen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Huizen maken overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 27 maart tot en met 7 mei de ontwerp omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan en het bouwen van 10 woningen aan de Plaveenseweg, Lindenlaan en Koningin Wilhelminstraat voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud omgevingsvergunning:

De vergunning voorziet in de bouw van 10 grondgebonden woningen op het terrein van de vroegere ‘Schoeman’ garage. Daarnaast worden er op eigen terrein 15 parkeerplaatsen aangelegd. De bouwhoogte van de woningen varieert van 9,40 m tot 10 meter.

Inkijken omgevingsvergunning:

De ontwerp omgevingsvergunning ligt ter inzage in het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Dit Klantcontactpunt is van maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 – 16.00 uur.

De ontwerp omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website: www.huizen.nl. Door te klikken op ‘Bouwprojecten’, vervolgens op ‘Lopende projecten’ en dan op ‘Plaveenseweg 2 (locatie Schoeman)’, kunt u de ontwerp omgevingsvergunning raadplegen.

De ontwerp omgevingsvergunning is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke Website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.PBSCHOEMAN2015-OW01

Reageren:

In de periode van 27 maart tot en met 7 mei 2015 kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders van Huizen, postbus 5, 1270 AA, Huizen.

Indien u mondeling zienswijzen wenst kenbaar te maken, kunt u contact opnemen met het team Beleid van de afdeling Omgeving (tel nr. 035 – 52 81 545).

Huizen, 26 maart 2015

Naar boven