Logo Bladel
Omgevingsvergunning omzetting commerciële ruimte in appartementen Bleijenhoek 15-17 te Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij besloten hebben om met toepassing van de artikelen 2.1, 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen (afwijking wijzigingsplan) voor de omzetting van een commerciële ruimte in 7 appartementen. De aanvraag is in strijd met het wijzigingsplan ‘Bladel Beukenbos’. Het verlenen van de omgevingsvergunning maakt het mogelijk om de strijdigheid met het wijzigingsplan op te heffen op basis van een goede ruimtelijke onderbouwing.

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend en het is daarom ongewijzigd vastgesteld.

De omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing ligt van 26 maart tot en met 7 mei 2015 (zes weken) ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Bladel. De stukken zijn ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bladel.nl/bestemmingsplannen. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVB1042Bleijenh15-VAST.

Tegen dit besluit kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze. Het instellen van beroep is mogelijk van 26 maart tot en met 7 mei 2015. Het beroepschrift moet u sturen naar de rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 8 mei 2015. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie kunt u tijdens openingstijden terecht bij het KCC of bij de heer C. van Hintum, aanwezig op maandag, woensdag en donderdag (tel. 0497-361636).

Bladel, maart 2015

Naar boven