Logo Dalfsen
Ontwerp 7e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Westerveldweg – Schoolweg 10, Dalfsen

Met ingang van 26 maart 2015 tot en met 6 mei 2015 ligt voor iedereen het ontwerp "7e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Westerveldweg – Schoolweg 10" ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen en het servicepunt in Nieuwleusen. Dit is volgens artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening.

Dit plan maakt het mogelijk dat er aan de Westerveldweg, kadastraal bekend, gemeente Dalfsen sectie W, nummer 83 een legkippenbedrijf wordt gerealiseerd door verplaatsing van het agrarische bouwperceel van de Schoolweg 10/10a naar deze locatie aan de Westerveldweg. Het perceel aan de Schoolweg 10/10a krijgt daarbij de bestemming Wonen. Onderdeel van de stukken is tevens een geactualiseerde versie van het milieueffectrapport voor dit plan.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen en het servicepunt in Nieuwleusen. Ook kunt u het bestemmingsplan inzien via de website www.dalfsen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDlfshz7-on02. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Iedereen kan van 26 maart 2015 tot en met 6 mei 2015 via een brief of mondeling een zienswijze geven over het ontwerpbestemmingsplan. Uw brief kunt u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw B. Eekhof, telefoon (0529) 48 82 67. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan uw zienswijze gaat.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Dalfsen, 25 maart 2015

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven