Logo Grave
Vastgesteld bestemmingsplan en beeldkwaliteitplan ‘Bedrijventerrein De Bons, Zuidelijk Hof’, Grave

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken bekend, dat de gemeenteraad op 10 maart 2015 heeft besloten om:

  • het bestemmingsplan “Bedrijventerrein De Bons, Zuidelijk Hof” vast te stellen;

  • bij dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen;

  • het beeldkwaliteitplan “Bedrijventerrein De Bons, deelgebied W & X” vast te stellen.

Het bestemmingsplan, vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken, zoals het beeldkwaliteitsplan, liggen met ingang van 25 maart 2015 gedurende zes weken voor beroep ter inzage. Voor de mogelijkheid van beroep worden de besluiten omtrent de vaststelling van het bestemmingsplan en het niet vaststellen van een exploitatieplan als één besluit aangemerkt.

Het doel van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan is het mogelijk maken van een herverkaveling met iets ruimere bouwmogelijkheden van het deel van het bedrijventerrein De Bons, bekend als het (voormalige) Zuidelijk Hof, gelegen aan de Steegschenhofscheweg, Veldartilleriestraat en Appèlplaats te Velp (gemeente Grave).

U kunt het bestemmingsplan, vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken, zoals het beeldkwaliteitsplan, op de volgende manieren inzien:

In de periode van 25 maart 2015 tot en met 6 mei 2015 kan een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijze naar voren heeft gebracht een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en/of beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt op 7 mei 2015 in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het vaststellingsbesluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Grave, 24 maart 2015

Burgemeester en wethouders van Grave

Naar boven