Logo Bergeijk
Omgevingsvergunning voor exploiteren van taxibedrijf in strijd met bestemmingsplan op Heuvel 8b te Westerhoven, Bergeijk

Burgemeester en wethouders van Bergeijk maken bekend dat zij, gelet op artikel 2.1, eerste lid, onder c en 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • Het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het exploiteren van een taxibedrijf op het adres Heuvel 8b, 5563 AP te Westerhoven

De beschikking ligt met ingang van donderdag 26 maart 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk, of op de internet (www.bergeijk.nl onder de kop ‘Actueel/bekendmakingen’). Het inzien van de beschikking op het gemeentehuis is mogelijk op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer Van Dorsten via het telefoonnummer (0497-551455).

Tegen de beschikking kan gedurende de genoemde termijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze ten aanzien van de desbetreffende ontwerpbeschikking kenbaar hebben gemaakt. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

De omgevingsvergunning treedt in werking na afloop van de beroepstermijn.

Bergeijk, 24 maart 2015

Burgemeester en wethouders van Bergeijk W.A.C.M. Wouters Secretaris

H.G.M. van de Vondervoort Burgemeester

Naar boven