Logo Noordwijkerhout
Onherroepelijk bestemmingsplan Oosterduinse Meer, Noordwijkerhout

Burgermeester en wethouders van Noordwijkerhout maken bekend dat het bestemmingsplan “Oosterduinse Meer” onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan heeft na vaststelling door de gemeenteraad, op 27 juni 2013, vanaf 14 augustus 2013 voor de periode van zes weken ter visie gelegen. In deze periode is beroep ingesteld bij de Raad van State. Op 5 november 2014 heeft de Raad van State uitspraak gedaan (201308143/1/R4). Het beroep, gericht op de geldende gedoogbeschikkingen die door de gemeente zijn afgegeven maar niet zijn opgenomen in het bestemmingsplan “Oosterduinse Meer”, is gegrond verklaard. De Raad van State heeft het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan "Oosterduinse Meer", voor zover het betreft het plandeel met de bestemming "Recreatie" ter plaatse van het bungalowpark vernietigd. Op die locatie blijft het voorgaande bestemmingsplan “Oosterduinsemeer” uit 1981 van toepassing.

Met inachtneming van de uitspraak van de Raad van State is het bestemmingsplan Oosterduinse Meer op 5 november 2014 onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijke bestemmingsplan “Oosterduinse Meer” inclusief bijlagen kunnen gedurende openingstijden worden ingezien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het onherroepelijke bestemmingsplan Oosterduinse Meer (NL.IMRO.0576.BP201300024-0006) is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl

Naar boven