Omgevingsvergunning Sonstraat ter hoogte van huisnummer 9 Zutphen - verleend
Logo Zutphen
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zutphen maakt bekend dat zij ingevolge artikel 2.1, artikel 2.2 en artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van het verplaatsen en vervangen gasleidingnetwerk aan de Sontstraat ter hoogte van huisnummer 9 in Zutphen. Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ontvangen en voor het besluit was geen verklaring van geen bedenkingen noodzakelijk. Het betreft namelijk een categorie waarvoor de Raad heeft aangegeven dat er geen verklaring van geen bedenkingen nodig is.
Inzien besluit
De verleende omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken ter inzage. U kunt de stukken inzien bij het Loket in het stadhuis. Tevens is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl via volgende link.
De bestanden van de verleende omgevingsvergunning kunt u langs elektronische weg verkrijgen via de link:
Niet eens met het besluit
Bent u het niet eens met het besluit? U kunt dan beroep instellen bij de rechtbank Gelderland. Let op: u kunt alleen beroep instellen als u ook een zienswijze heeft ingediend over het ontwerp-besluit. Dit moet binnen zes weken na de dag waarop het besluit aan u is verzonden. Beroep instellen kan (met DigiD) via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Op deze website leest u de precieze voorwaarden.
Schriftelijk beroep instellen kan ook. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. In uw beroepschrift moet staan:
  • uw naam, adres en uw telefoonnummer (waarop u overdag te bereiken bent)
  • de datum en een omschrijving van het besluit
  • de reden waarom u het niet eens bent met het besluit
  • uw handtekening
Stuur ook een kopie van het besluit mee.
Voorlopige voorziening
Kunt u niet wachten op een uitspraak over uw beroepschrift? U kunt dan om een ‘voorlopige voorziening’ vragen bij de voorzieningenrechter. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend.
Een voorlopige voorziening vragen kan (met DigiD) via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Op deze website leest u de precieze voorwaarden. Schriftelijk een voorlopige voorziening vragen kan ook. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.
Kosten
Voor het instellen van beroep en het vragen van een voorlopige voorziening moet u betalen. De rechtbank kan u daar meer over vertellen.
Zutphen, 25 maart 2015
Naar boven