Logo Bernheze
Ontwerpbestemmingsplan Boterweg ong. Heeswijk-Dinther, Bernheze

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan Boterweg ongenummerd.

Inhoud

Ten behoeve van de ontsluiting Heeswijk-Dinther Zuid is het perceel, kadastraal bekend, Heeswijk sectie E 2367 aan de Boterweg nodig. Deze grond wordt nu gebruikt voor de teelt van aardbeien op stellingen. Om de pachter van deze grond te kunnen compenseren is een optie tot koop genomen op een perceel grond in de directe nabijheid en direct aansluitend aan zijn bedrijfsperceel. Op dit perceel, kadastraal bekend, Heeswijk, sectie E 2553, is het oprichten van teeltondersteunende voorzieningen planologisch niet toegestaan. In dit ontwerpbestemmingsplan wordt deze mogelijkheid geboden.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 26 maart 2015 gedurende 6 weken (op afspraak) ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.Boterwegong-ow01) en www.bernheze.org.

Informatie

Met vragen kunt u per mail contact opnemen met Mevrouw R. Govaerts van het domein Beleid, gemeente@bernheze.org

Naar boven