Logo Alblasserdam
Ontwerpwijzigingsplan Nieuwland Parc 520, Alblasserdam

Kennisgeving

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan Nieuwland Parc 520 op basis van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 26 maart 2015 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Cortgene 2, ter inzage ligt. De stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.alblasserdam.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit wijzigingsplan, op basis van artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.6.2 van de bestemmingsplanvoorschriften Bestemmingsplan ‘Werkgebied’, biedt de planologische en juridische basis voor het wijzigen van de bestemming van gronden zodanig dat ter plaatse een risicovolle inrichting is toegestaan.

Binnen genoemde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan schriftelijk kenbaar maken bij burgemeester en wethouders (Postbus 2, 2950 AA, Alblasserdam). Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage ligging, een telefonische afspraak te worden gemaakt bij de behandelend ambtenaar, de heer M. Oosters, via telefoonnummer 14078.

Het gemeentehuis is geopend op maandag t/m vrijdag 9.00 – 12.00 en op woensdag 9.00 – 15.00 (doorlopend). Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingsuren het plan in te zien, kan na telefonische afspraak een ander tijdstip worden bepaald.

Alblasserdam, 16 maart 2015

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam

Naar boven