Ontwerpbestemmingsplan Noord-Om ter inzage
Logo Gemert-Bakel
Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken bekend dat gedeeltelijk gelijktijdig met de procedure van het ontwerpbestemmingsplan “Noord-Om” het verzoek tot herbegrenzing van de Ecologische Hoofdstructuur (EHS) overeenkomstig de provinciale Verordening ruimte 2014 in procedure gebracht wordt. Met in achtneming van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) wordt het verzoek met bijlagen gedurende zes weken ter inzage gelegd;
Omschrijving plan
De herbegrenzing van de Ecologische Hoofdstructuur is gewenst in verband met de aanleg van de randweg Noord-Om, ten noorden van de kern Gemert. Ter plaatse van het tracé bevinden zich enkele percelen die zijn aangeduid als EHS.
Het betreft de volgende percelen:
  • -
    Gemeente Gemert-Bakel, sectie O, nr. 374 (deels) aan de Peeldijk;
  • -
    Gemeente Gemert-Bakel, sectie O, nrs. 766, 837, 881, 882 (allen deels) aan de Peelseloopweg.
De herbegrenzing van de percelen is opgenomen in het ontwerpbestemmingsplan “Noord-Om” en in het natuurcompensatieplan.
Stukken in het gemeentehuis inzien
Het verzoek tot herbegrenzing EHS ligt met ingang van 23 maart 2015 gedurende zes weken in het gemeentehuis ter inzage. Wilt u de stukken in het gemeentehuis inzien? Dit kan als u hiervoor een afspraak maakt. Op www.gemert-bakel.nl maakt u een afspraak op een moment dat het u uitkomt. Beschikt u niet over internet, dan kunt u ons ook bellen.
Zienswijze indienen
Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld binnen de hierboven vermelde termijn schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerp kenbaar te maken bij de raad van Gemert-Bakel, postbus 10.000 5420 DA Gemert. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken via www.gemert-bakel.nl.
Gemert, 23 maart 2015
Naar boven