Logo Amersfoort
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere waarden voor het realiseren van twee woningen aan de Zevenhuizerstraat 107 te Hoogland, Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan ‘Hoogland’ voor het realiseren van twee woningen aan de Zevenhuizerstraat 107 te Hoogland. Op genoemd perceel zullen de bestaande woning en overige opstallen worden gesloopt. Omdat deze woningen binnen de geluidzone van de Zevenhuizerstraat liggen is het college ook voornemens om voor deze woningen hogere waarden vast te stellen als bedoeld in artikel 110a van de Wet geluidhinder.

Ter inzage

Beide ontwerpbesluiten liggen met bijbehorende stukken vanaf 26 maart 2015 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (klik op ‘zoeken in alle plannen (via de kaart)’ of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging (van donderdag 26 maart tot en met woensdag 6 mei 2015) kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning naar voren brengen. Over het ontwerpbesluit hogere grenswaarden kunnen belanghebbenden een zienswijze kenbaar maken. Het schriftelijk indienen van een zienswijze kan op 2 manieren:

  • 1. Een brief schrijven en deze per post verzenden naar:

    Gemeente Amersfoort

    t.a.v. mevrouw S.E. Eigenhuis

    postbus 4000

    3800 EA Amersfoort

    Vermeld in uw zienswijze op welk ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft.

  • 2. Via het Online formulier:

    Met dit formulier kunt u digitaal een zienswijze indienen, inloggen met DigiD is hierbij verplicht. Het formulier is te vinden op www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen, en klik vervolgens op “Planprocedure: hoe komt een bestemmingsplan tot stand?”.

    Als u uw zienswijze digitaal indient, krijgt u een bevestiging via het e-mailadres dat u heeft ingevuld. Uw zienswijze komt automatisch bij de juiste afdeling terecht. Meer weten over DigiD? Kijk op www.digid.nl.

Voor de procedure maakt het geen verschil of u een brief stuurt of een digitaal formulier invult. Uw zienswijze wordt op de zelfde manier behandeld.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw S.E. Eigenhuis telefoonnummer: 033 469 5124. Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wgh kan ook digitaal worden geraadpleegd via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (klik op ‘zoeken in alle plannen ‘via de kaart’).

Naar boven