Logo Eemsmond
Ontwerpbestemmingsplan spoorlijn Roodeschool-Eemshaven, Eemsmond

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan spoorlijn Roodeschool- Eemshaven met ingang van 20 maart 2015 gedurende 6 weken (t/m 30 april 2015) voor een ieder ter inzage ligt.

Het plan voorziet in de mogelijkheid tot de aanleg van een spoorlijn tussen Roodeschool en de Eemshaven. Een groot deel van de spoorlijn volgt het huidige spoortracé.

Ter visie

Het ontwerp bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp bestemmingsplan liggen gedurende boven genoemde termijn ter visie bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat- West 1 te Uithuizen. U kunt het plan ook inzien via www.eemsmond.nl (Nieuws, Bekendmakingen) of de website ruimtelijkeplannen.nl.

Reacties

Tot en met 30 april 2015 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met S. Klein van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 55.

Naar boven