Logo Dronten
Terinzagelegging ontwerpbesluiten Flevonice, Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor het plan “Flevonice (8023)” besluiten ter inzage liggen. Het plangebied ligt ten zuiden van de Mosselweg te Biddinghuizen. Het bestemmingsplan vervangt het nu geldende bestemmingsplan en maakt de omvorming van een seizoensgebonden ijsbaan naar een jaarrond beweegpark mogelijk.

In dit plan is gewijzigd in vergelijking met het vorige plan. Deze wijzigingen zijn mogelijkheden tot het;

  • plaatsen van zonnepanelen,

  • het oprichten van een wildwaterbaan in de bestaande waterpartij,

  • het overkappen van de 400-meter ijsbaan.

De volgende ontwerp besluiten liggen ter inzage;

  • 1. Ontwerp bestemmingsplan "Flevonice (8023)" op grond van de Wet ruimtelijke ordening;

  • 2. besluit tot het niet vaststellen van een exploitatieplan op grond van de Wet ruimtelijke ordening;

  • 3. besluit mer-beoordeling op grond van de Wet milieubeheer.

U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien van 19 maart 2015 tot en met 30 april 2015 bij de publieksbalie van het gemeentehuis. De stukken zijn ook beschikbaar op www.dronten.nl/bestemmingsplanneninprocedure. Het ontwerpbestemmingsplan is ook beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met mevrouw Van den Heuvel, via tel. 14 0321.

De gemeenteraad dient binnen twaalf weken na afloop van de inzagetermijn een besluit te nemen tot vaststelling van het plan.

Na vaststelling door de gemeenteraad ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of een voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.

Dronten, 18 maart 2015.

Het college van Dronten, secretaris, R. Kool;

burgemeester, A.B.L. de Jonge.

Naar boven