Logo Loon op Zand
Omgevingsvergunning voor het vergroten van de bebouwing op het perceel Eftelingsestraat 3 te Kaatsheuvel (Villa Pardoes), Loon op Zand

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loon op Zand maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 10 maart 2015 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het vergroten van de bebouwing op het perceel Eftelingsestraat 3 te Kaatsheuvel (Villa Pardoes).

Vergunning inzien

U kunt de vergunning inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen tot en met 28 april 2015. U kunt terecht bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via het telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in de gemeentewinkel. Ook kunt u de vergunning bekijken via www.loonopzand.nl.

Beroep

Tegen de vergunning kan binnen de genoemde termijn beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben gegeven over het besluit;

  • belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen.

Stuur uw beroepsschrift naar:

Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht

Postbus 90006

4800 PA Breda.

Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als u dit wenst kunt u, tegelijk met de indiening van uw beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank.

Wilt u meer Informatie?

Neem dan contact op met de heer H. Hooning van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289156 of e-mail: h.hooning@loonopzand.nl.

Naar boven