Gemeente Heerlen - Bestemmingsplan Beitel en omgeving
Logo Heerlen
Burgemeester en wethouders van Heerlen maken bekend dat met ingang van 19 maart 2015, gedurende een termijn van zes weken, het voorontwerp van het bestemmingsplan Beitel en omgeving, met
IMRO-idn NL.IMRO.0917.BP040200W000001- voor een ieder ter inzage ligt.
 
 
Het bestemmingsplan Beitel en omgeving is een beheerplan, waarbij de nadruk ligt op het vastleggen van de bestaande situatie. Het bestemmingsplangebied Beitel en omgeving is gelegen in het zuidelijk deel van Heerlen en wordt globaal begrensd door de Imstenraderweg, de A76 aan de westzijde, de N281 aan de oostzijde en de grensovergang aan de zuidzijde. Het recent vastgesteld bestemmingsplan Avantis valt buiten het plangebied.
 
Het bestemmingsplan ligt met ingang van 19 maart 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de Infobalie in de Publiekshal in het Stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 27, op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur.
 
Het voorontwerp van het bestemmingsplan kan tevens, gedurende de periode van terinzagelegging, digitaal worden ingezien via de gemeentelijke website, via de pagina www.ruimtelijkeplannen.heerlen.nl. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via het landelijke portaal www.ruimtelijkeplannen.nl
 
Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kunt u schriftelijk, dan wel mondeling, een inspraakreactie omtrent het bestemmingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Heerlen. Het indienen van een digitale inspraakreactie hoort niet tot de mogelijkheden.
 
Schriftelijke reacties dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Heerlen, ter attentie van de afdeling Stadsplanning, Postbus 1, 6400 AA te Heerlen onder vermelding van bestemmingsplan Beitel en omgeving.
 
Indien u van de mogelijkheid gebruik wenst te maken om een mondelinge inspraakreactie in te dienen, kunt u contact opnemen met de heer Mark Linders (tel.nr. 14 045) voor het maken van een afspraak.
 
Voor verdere vragen over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer Mark Linders van de afdeling Stadsplanning (tel.nr. 14 045).
 
 
Naar boven