Logo Berkelland
Beoordeling noodzaak uitvoeren milieueffectrapportage Platvoetsdijk 20 in Borculo, Berkelland

Burgemeester en wethouders van Berkelland hebben op 5 maart 2015 een kennisgeving op grond van artikel 7.4 van de Wet milieubeheer ontvangen van Maatschap Ernst, Platvoetsdijk 20, 7271 NG in Borculo voor de inrichting aan de Platvoetsdijk 20 in Borculo.

De voorgenomen activiteiten bestaan onder meer uit het houden van rundvee en vleesvarkens. Burgemeester en wethouders van Berkelland hebben op basis van de ingediende kennisgeving en met inachtneming van de in artikel 7.4 van de Wet milieubeheer genoemde omstandigheden, bovengenoemde beoordeling verricht en besloten dat het opstellen van een MER niet noodzakelijk is.

De kennisgeving en het besluit van burgemeester en wethouders van Berkelland liggen van 25 maart tot en met 5 mei 2015 ter inzage in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Inzage is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur en op woensdag van 8.30 tot 19.00 uur. Tegen bovenstaande kennisgeving en het besluit op grond van de Wet milieubeheer staat geen bezwaar en/of beroep open.

Voor informatie over de kennisgeving of het besluit kunt u contact opnemen met de Publiekswinkel, telefoon 0545 – 250 250.

Naar boven