Logo Binnenmaas
Kennisgeving ontwerpbeschikking – uitgebreide voorbereidingsprocedure, omgevingsvergunning Overmeer Transport B.V., Binnenmaas

Het college van burgemeester en wethouders van Binnenmaas maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen aan Overmeer Transport B.V., verder OT Holding B.V., Stougjesdijk 149 in Mijnsheerenland. Op 17 juli 2014 is de aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag betreft een voor de gehele inrichting omvattende omgevingsvergunning in verband met het veranderen en wijzigen van de inrichting, het bedrijf OT Holding B.V. (voorheen Internationaal Transportbedrijf Joh. Reedijk), en het plaatsen van een geluidsscherm.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de overige van belang zijnde stukken liggen vanaf 23 maart 2015 gedurende een periode van zes weken ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. U kunt de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ook raadplegen via de website van de gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel/Bekendmakingen en besluiten’.

Belanghebbenden worden gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over de ontwerpbeschikking in te dienen bij het college van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw I. Voogt of de heer P. de Bakker, bereikbaar via telefoonnummer 078 -676 44 33. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

Maasdam, 20 maart 2015

Naar boven