Logo Brunssum
Omgevingsvergunning ‘parkeerplaats BSV Limburgia terrein’, Brunssum

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken ingevolge het bepaalde in de artikelen 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 26 maart 2015 het projectafwijkingsbesluit “parkeerplaats BSV Limburgia terrein” (NL.IMRO.0899.OVppBSVLimburgia-VA01) gedurende zes weken voor eenieder ter inzage zal liggen.

Plangebied

De betreffende gronden zijn gelegen binnen het bestemmingsplan Haefland – Rode Beek. De ontwikkeling is niet mogelijk binnen dit vigerende bestemmingsplan. Om de ontwikkeling mogelijk te maken wordt afgeweken van het bestemmingsplan door middel van het verlenen van de gevraagde omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning bestaat uit de beschikking, het aanvraagformulier, de bijbehorende situatietekening, de ruimtelijke onderbouwing, een bodem- asbestonderzoek en een flora- en faunaonderzoek.

Ter inzage legging

De omgevingsvergunning ligt met ingang van 26 maart 2015 gedurende zes weken ter inzage. Het plan is te raadplegen via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl of in pdf vorm via www.brunssum.nl bij de openbare bekendmakingen van 25 maart 2015. Tevens is de omgevingsvergunning te raadplegen bij het loket Vergunningen in het gemeentehuis van Brunssum (Lindeplein 1).

Beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen 6 weken na de datum van verzending/bekendmaking van deze beslissing hiertegen een beroepschrift indienen bij de rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond).

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het beroepschrift dient ondertekend te zijn en tenminste te bevatten:

  • a. naam en adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld;

  • d. de gronden van het beroep.

Tevens kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg worden verzocht een voorlopige voorziening (waaronder schorsing) te treffen, indien onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist.

Hoe u precies beroep kunt instellen tegen deze beslissing kunt u lezen in de folder "Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid", die u kunt aanvragen bij het onderdeel Voorlichting, tel. 045-5278633.

Naar boven