Besluit van de Secretaris-generaal van het Ministerie van Economische Zaken van 13 maart 2015, nr. WJZ / 15031969, houdende wijziging van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging hoofddirecteur Interne Organisatie van het Ministerie van Economische Zaken

De Secretaris-generaal van het Ministerie van Economische Zaken,

Gelet op artikel 17, derde lid, van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EZ 2015;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit mandaat, volmacht en machtiging hoofddirecteur Interne Organisatie wordt als volgt gewijzigd:

A

In de artikelen 1 en 2 wordt ‘hoofddirecteur Interne Organisatie’ telkens vervangen door: hoofddirecteur Interne Organisatie en Uitvoering.

B

Artikel 4 komt te luiden:

Artikel 4

Dit besluit wordt aangehaald als: Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging hoofddirecteur Interne Organisatie en Uitvoering van het Ministerie van Economische Zaken.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de eerste dag na uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 maart 2015.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

’s-Gravenhage, 13 maart 2015

M.R.P.M. Camps Secretaris-generaal

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK ’s-Gravenhage.

Naar boven