Logo Ede
Ontwerpbestemmingsplan Harskamp, Kraatsweg 19, Ede

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Harskamp, Kraatsweg 19’, met nummer NL.IMRO.0228.BP2014HARS0001-0201, in Ede en de daarbij behorende stukken van donderdag 19 maart 2015 tot en met woensdag 29 april 2015 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 869.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bekendmakingen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het perceel Kraatsweg 19 te Harskamp is gelegen ten noordwesten van de kern Harskamp, ter hoogte van de overgang naar het agrarische buitengebied. Op genoemd perceel zijn momenteel twee woningen aanwezig. De planherziening bestaat uit het beëindigen van de agrarische bedrijvigheid, het verplaatsen van een bestaand bouwblok en het splitsen van de bestaande woning. Per saldo wordt een woning toegevoegd. De ruimte die beschikbaar komt uit de aanwezige agrarische bebouwing wordt benut voor kleinschalige niet-agrarische bedrijfsvormen (timmer- en lasbedrijf).

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Theo Driever, juridisch-administratief ondersteuner bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 688.

Naar boven