Logo Bergen op Zoom
13e Uitwerkingsplan bestemmingsplan Zuidelijke Stadsrand (Augustapolder), ‘Merijntje Gijzenlaan’, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maakt bekend dat het ontwerp van het 13e uitwerkingsplan bestemmingsplan Zuidelijke Stadsrand (Augustapolder), “Merijntje Gijzenlaan” gereed is.

De gemeente heeft afspraken gemaakt met de Walcombinatie (BPD, Heijmans, Stadlander) over de woningbouw binnen de Markiezaten, deelgebied De Wal. Voor het deelgebied De Wal is eerder met het 3e uitwerkingsplan ‘de Wal, fase 1’ een planologische regeling beschikbaar gekomen. Daarmee zijn hier inmiddels de meeste woningen gerealiseerd. Langs de Merijntje Gijzenlaan liggen echter nog enkele bouwrijpe percelen waar woningbouw nog moet plaatsvinden. De Walcombinatie heeft voor deze percelen verzocht om enkele aanpassingen in de verkaveling en woningtypologie, waarmee tot een afronding van het woonbuurtje aan de Merijntje Gijzenlaan kan worden gekomen. Om deze aanpassingen mogelijk te maken is het 13e uitwerkingsplan bestemmingsplan Zuidelijke Stadsrand (Augustapolder), “Merijntje Gijzenlaan” opgesteld.

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt vanaf 23 maart 2015 gedurende 6 weken voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Op 13 april 2015 wordt er een informatieavond gehouden in Het Hoofdkwartier aan de Rembrandtstraat 52A in Bergen op Zoom. De avond begint om 19.00 uur.

Gedurende genoemde periode van 6 weken kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen de ontwerpplannen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 of de heer B. Verdonschot tel. 0164-277491.

Bergen op Zoom, 20 maart 2015

Naar boven