Logo Mook en Middelaar
Intrekking aanwijzing o.g.v. Wvg voor projecten drijvende woningen in Middelaar en woningbouwontwikkeling op Cuijkse Steeg in Mook, Mook en Middelaar

WET VOORKEURSRECHT GEMEENTEN

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat zij op 24 februari 2015 hebben besloten om de aanwijzing op grond van de Wet voorkeursrecht gemeenten in te trekken voor de projecten drijvende woningen in Middelaar en woningbouwontwikkeling op de locatie Cuijkse Steeg in Mook. De betreffende percelen zijn aangegeven op de bij het besluit horende lijst. De grondeigenaren en zakelijk gerechtigden zijn per brief verzonden op 11 maart 2015 op de hoogte gesteld van het besluit.

Inzien:

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende de bezwarentermijn in het gemeentehuis ter inzage.

Bezwaar:

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen gedurende zes weken na de dag van verzending van de kennisgeving aan de grondeigenaren en zakelijk gerechtigden. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Mook en Middelaar, Postbus 200, 6585 ZK in Mook. In het bezwaarschrift moet worden opgenomen: de naam en het adres van de belanghebbende, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

Voorlopige voorziening:

Het bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan, tegelijk met of na de indiening van het bezwaarschrift, een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (DigiD noodzakelijk).

Informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum op telefoonnummer (024) 696 91 11 of via email gemeente@mookenmiddelaar.nl

Naar boven