Ontwerpbesluit te verlenen omgevingsvergunning Knuistenkoepel 2
Logo Boxtel
Burgemeester en wethouders van Boxtel zijn voornemens, gelet op artikel 2.1 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een woning op de locatie Knuistenkoepel 2.
Inzage en/of informatie
Met ingang van vrijdag 20 maart 2015 liggen gedurende een termijn van zes weken de aanvraag en het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis. Inzage is alleen mogelijk na een telefonische afspraak met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 52 02. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het nummer NL.IMRO.0757.OMGKNUISTKOEP2-OTW1.
De termijn voor het indienen van zienswijzen loopt tot en met donderdag 30 april 2015.
Zienswijze
Eenieder kan tot en met donderdag 30 april 2015 een zienswijze schriftelijk en/of mondeling indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Dit kan alleen op afspraak via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 52 49. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt. De zienswijze, inclusief een eventuele reactie van de aanvrager, wordt bij de verdere besluitvorming betrokken. De indiener van de zienswijze wordt op de hoogte gesteld van het besluit.
Wetgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wet van toepassing. Let op! De link naar de wet hebben wij gemaakt op 11 maart 2015 . Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 11 maart 2015 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden.
 
Van toepassing op deze bekendmaking is:
Naar boven