Logo Utrechtse Heuvelrug
Openbare Kennisgeving bestemmingsplannen ex artikel 1.3.1 Bro, Utrechtse Heuvelrug

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug kennis van het feit dat zij bestemmingsplannen voorbereiden voor de volgende locaties:

Locatie, aanleiding en contactpersoon:

  • Driebergen Centrum, de actualisatie van de bestemmingsplannen in het centrum van Driebergen, contactpersoon de heer K.F. van de Velde;

  • Landgoed De Reehorst, bouw kantoor Triodos Bank en behoud en versterking kwaliteiten landgoed, contactpersoon de heer P. Schravendijk;

  • Uitbreiding Bedrijventerrein Maarsbergen Oost, de uitbreiding van het bedrijventerrein ten oosten van Maarsbergen met ca. 5,7 hectare grond (netto), de realisatie van 18 vrije kavels en 6 woningen in de sociale sector en een vervangende woning voor Haarweg 52, contactpersonen de heer K. Vermaat en mevrouw G. Veenstra;

  • Loolaan 55, Driebergen-Rijsenburg, mogelijk maken van een twee-onder-een-kapwoning op een bedrijfsperceel dat niet meer in gebruik is, contactpersoon K. Vreeker.

De bestemmingsplannen zullen het beheer van de bestaande situatie vastleggen dan wel ontwikkelingen juridisch-planologisch mogelijk maken.

Procedure

Deze kennisgeving betreft een vooraankondiging. Op deze vooraankondiging kan dan ook niet worden gereageerd en er liggen ook nog geen stukken ter inzage. Onafhankelijke instanties worden niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Reacties kunnen te zijner tijd worden uitgebracht in het kader van de terinzagelegging van een voorontwerp dan wel ontwerp van deze bestemmingsplannen. De kennisgeving van deze terinzageleggingen worden gepubliceerd in de Stichtse Courant/ De Kaap en via de gemeentelijke website. In deze kennisgevingen zal worden aangegeven door wie, wanneer en op welke wijze gereageerd kan worden.

Voor een nadere toelichting op het voornemen voor de plannen kunt u zich wenden tot de hierboven aangegeven contactpersonen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via 0343 56 5600.

Naar boven