Logo Tynaarlo
Voorbereidingsbesluit Centrumplan Eelde, Tynaarlo

Voorbereidingsbesluit Centrumplan Eelde (NL.IMRO.1730.VBCentrumplanEelde-0401).

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 3 maart 2015, nr. 11, heeft verklaard, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de in het centrum van Eelde gelegen percelen Hoofdweg 63 tot en met 87 (oneven) en Stoffer Holtjerweg 1.

Tevens heeft de raad bepaald, dat verboden is het gebruik van de aangewezen gronden en bouwwerken te wijzigen. Van dit verbod kan in de volgende gevallen met omgevingsvergunning worden afgeweken.

  • a. wijzigingen die in overeenstemming zijn met het bij raadsbesluit van 19 juni 2012 vastgestelde bestemmingsplan “Centrumplan Eelde” (dat op 24 december 2013 is vernietigd door de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State);

  • b. in andere door burgemeester en wethouders aan te wijzen gevallen.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 20 maart 2015.

Ter inzage.

De papieren versie van het voorbereidingsbesluit met bijlagen kan vanaf 20 maart 2015 zonder afspraak tijdens de openingsuren worden ingezien op het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries

Het voorbereidingsbesluit met bijlagen is vanaf 20 maart 2015 ook digitaal te bekijken op www.tynaarlo.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Mogelijkheid indienen bezwaren.

Met ingang van 20 maart 2015 gedurende zes weken kunnen belanghebbenden bij de gemeenteraad van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA Vries, een bezwaarschrift tegen het voorbereidingsbesluit indienen.

Tevens kan – vanaf het moment van het indienen van het bezwaarschrift – bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, postbus 150, 9700 AD Groningen, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend.

Naar boven