Logo Zundert
Ontwerp Reparatieplan Bestemmingsplan Buitengebied Zundert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerp reparatieplan bestemmingsplan Buitengebied Zundert ter inzage wordt gelegd.

Inhoud in het kort

Dit Reparatieplan betreft de verwerking van de uitspraak van de Raad van State van 23 september 2014 over de beroepzaken van het bestemmingsplan Buitengebied Zundert (vastgesteld op 4 september 2012). De Raad van State heeft de gemeenteraad opgedragen voor 18 onderdelen van de plankaart en een aantal planregels een nieuw besluit te nemen met inachtname van de uitspraak. Voor nadere informatie over het reparatieplan verwijzen wij u naar de toelichting van het reparatieplan. Deze toelichting is onder andere na te lezen op onze internetsite, zoals hieronder vermeld.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van 19 maart 2015 tot en met 29 april 2015 tijdens openingstijden ter inzage bij de gemeente, afdeling Ruimte (Bredaseweg 2 te Zundert). Het plan kan ook worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en/of via onze eigen internetsite zoals hieronder vermeld.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan eenieder mondeling of bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Zundert, Postbus 10.001, 4880 GA Zundert. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak (076-596 98 19).

Vervolgprocedure

Als de ter inzage termijn voorbij is, wordt aan de raad een voorstel gedaan tot vaststelling van het Reparatieplan Bestemmingsplan Buitengebied Zundert. In dat voorstel worden de eventuele ingekomen zienswijzen meegenomen bij de besluitvorming. In het vervolg van de procedure komt het bestemmingsplan nogmaals ter inzage te liggen als (eventueel gewijzigd) vastgesteld bestemmingsplan. De mogelijkheid bestaat dan nog om beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

@ Voor nadere uitleg over de inhoud van het ontwerpreparatieplan wordt verwezen naar onze internetsite www.zundert.nl > thema's en projecten (rechts) > bestemmingsplan Buitengebied > Reparatieplan.

Zundert, 18 maart 2015

Naar boven