Logo Oirschot
Ontwerpbestemmingsplan Kuikseindseweg 31 in Middelbeers, Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kuikseindseweg 31 (bestemmingsplan Buitengebied, herziening Kuikseindseweg 31) ter visie wordt gelegd. Het plan beoogt een passend planologisch juridisch kader te scheppen voor het recreatieterrein “Kempenzoom” aan de Kuikseindseweg 31 in Middelbeers. Dit terrein is sinds 2008 grootschalig geherstructureerd en heringericht. De functie van het terrein is ongewijzigd (de bestemming is en blijft recreatie), realisatie van bepaalde bebouwing was echter niet toegestaan. Tevens behoren chalets en stacaravans niet tot dezelfde begripsomschrijving. Het plan maakt eveneens een reeds aanwezige tweede bedrijfswoning mogelijk.

Ontwerpbestemmingsplan ter visie

Vanaf donderdag 19 maart 2015 liggen het ontwerpbestemmingsplan Kuikseindseweg 31 en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter visie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan ligt ook ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

Zienswijzen

Eenieder heeft de mogelijkheid om vanaf 19 maart 2015 tot en met 29 april 2015 zienswijzen in te dienen op de stukken die ter inzage liggen. Het is mogelijk schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). U kunt een afspraak inplannen om een mondelinge zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven