Logo Súdwest Fryslân
Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan Achterterrein Krommesloot 11 te Makkum, Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân geven overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van de voorbereiding van het bestemmingsplan “Achterterrein Krommesloot 11 te Makkum”.

Inhoud

Naar aanleiding van een uitspraak van de Raad van State inzake het bestemmingsplan Makkum-Centrum, dient voor het achterterrein Krommesloot 11 te Makkum (kadastraal bekend: gemeente Makkum, sectie A, nummer 6600) een nieuw bestemmingsplan worden gemaakt. In dit bestemmingsplan zal aan het perceel de bestemmingen “Wonen”, “Waarde Archeologie 1” en “Waarde beschermd Dorpsgezicht” worden gegeven. Het perceel voorziet niet in een bouwvlak op grond waarvan op het perceel geen woning kan worden gebouwd.

Reageren

Deze kennisgeving betreft alleen het voornemen tot het maken van het bestemmingsplan. Pas als een ontwerp van dit plan is gemaakt wordt het op de gebruikelijke wijze gepubliceerd en in procedure gebracht. Op dit moment liggen er dus nog geen stukken ter inzage en kunnen nog geen zienswijzen naar voren worden gebracht. Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de heer G.L. de Jong van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken, via het algemeen telefoonnummer 14 0515.

Naar boven