Logo Utrecht (Utr)
Bekendmaking ontwerp Vleuterweide, uitwerkingsplansplan De Erven, Utrecht (Utr)

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 20 maart 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp Vleuterweide, uitwerkingsplansplan De Erven dat is vastgelegd in het digitale bestand NL.IMRO.0344.UPVLEUTERDEERVEN-ON01.gml.

Plangebied en doelstelling

Het plangebied omvat een kavel in de directe nabijheid van het station Vleuten. De grens van het plangebied wordt globaal gevormd door het station Vleuten en het spoor aan de noordzijde, de Park & Ride van het station Vleuten en een nog te bebouwen kavel aan de oostzijde, de Paddenstoelenlaan aan de westzijde en de Melkzwamsingel aan de zuidezijde.

De hoofddoelstelling van het uitwerkingsplan is de nieuwe ontwikkeling, de bouw van 47 grond gebonden woningen, planologisch-juridisch mogelijk te maken. Het plan is een nadere uitwerking van het bestemmingsplan Vleuterweide, Vleuten, waarin de kaders voor deze uitwerking reeds zijn vastgelegd.

Inzien

Het ontwerp uitwerkingsplan ligt ter inzage van vrijdag 20 maart 2015 gedurende zes weken, dus tot en met donderdag 30 april 2015.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar:

Het digitale ontwerp uitwerkinsplan via de landelijke website is authentiek.

Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij:

  • Balie Bouwen Wonen en Ondernemen

    Stadskantoor, Stadsplateau 1,

    Open van maandag tot en met vrijdag (zonder afspraak) van 9.00 tot 17.00 uur.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij:

College van burgemeester en wethouders van Utrecht

Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, afdeling Gebiedsontwikkeling

T.a.v. P.H. Meijer

Postbus 16200

3500 CE Utrecht

Onder vermelding van: zienswijze ontwerp Vleuterweide, uitwerkingsplansplan De Erven

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (via nummer 030- 2860000) een afspraak maken met de heer P.H. Meijer tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging. U kunt een zienswijze niet via e-mail of anderszins digitaal indienen

Naar boven