Logo Roerdalen
Ontwerpprojectuitvoeringsbesluit ‘Aan de Kasteeltuinen’, Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat zij in de vergadering van 10 maart 2015, op grond van artikel 2.10 van de Crisis- en herstelwet (Chw) het projectuitvoeringsbesluit ‘Aan de kasteeltuinen’ in ontwerp heeft vastgesteld.

Het plan

Het projectuitvoeringsbesluit voorziet in de realisering van een woongebied met 34 woningen op het adres plaatselijk bekend als Sportlaan ong. te Montfort.

Projectuitvoeringsbesluit

Het projectuitvoeringsbesluit strekt ter vervanging van alle afzonderlijke besluiten die nodig zijn voor de verwezenlijking van het project. In dit geval gaat het om de volgende besluiten:

  • omgevingsvergunning voor de activiteit ‘bouwen’ (als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder a, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo);

  • omgevingsvergunning voor de activiteit ‘werken’ als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder b, van de Wabo;

  • omgevingsvergunning voor de activiteit ‘gebruiken in afwijking van het bestemmingsplan’ als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder c, van de Wabo;

  • omgevingsvergunning voor de activiteit ‘kappen’ als bedoeld in artikel 2.2, lid 1 onder g, van de Wabo.

Zienswijzen

In verband hiermee ligt het ontwerpprojectuitvoeringsbesluit met de bijbehorende bescheiden met ingang van 17 maart 2015 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen (Schaapsweg 20 te Sint Odiliënberg). Het ontwerpprojectuitvoeringsbesluit kan ook digitaal worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl / NL.IMRO.1669.PUBMFT2015WNADKT-ON01.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpprojectuitvoeringsbesluit kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar de heer Erik Eussen. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpprojectuitvoeringsbesluit kunt u contact opnemen met de heer Erik Eussen van de afdeling leefomgeving via telefoonnummer (0475) 538 888.

Sint Odiliënberg, 13 maart 2015

Burgemeester en wethouders van Roerdalen, de secretaris J.J.W.M. L’Ortije

de burgemeester M.D. de Boer-Beerta

Naar boven