Logo Roerdalen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Kasteel Montfort’, Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Kasteel Montfort’ vanaf 17 maart 2015 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het plan

Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van horecamogelijkheden voor Kasteel Montfort, de aanleg van een historische kasteeltuin, de planologisch regeling van een evenemententerrein en de realisatie van nieuwe natuur. Tevens wordt het bouwvlak van het agrarisch bedrijf aan de Huysdijk in Montfort aangepast (uitbreiding en vormverandering).

Inzage en raadplegen

Ten behoeve van de planologische procedure ligt het ontwerpvaststellingsbesluit, het ontwerpbestemmingsplan en alle overige bijbehorende stukken conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 17 maart 2015 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis bij het Servicepunt Roerdalen en zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl / NL.IMRO.1669.BPMFT2015LANDGKAST-ON01.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpprojectuitvoeringsbesluit kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar mevrouw Laurie van Melick. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw Laurie van Melick van de afdeling leefomgeving via telefoonnummer (0475) 538 888.

Sint Odiliënberg, 13 maart 2015

Burgemeester en wethouders van Roerdalen, de secretaris J.J.W.M. L’Ortije

de burgemeester M.D. de Boer-Beerta

Naar boven