Logo Epe
Kennisgeving Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning t.b.v. het bouwen van een wintergarten Oranjeweg 53 Emst, Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een wintergarten op het perceel Oranjeweg 53 te Emst, kadastraal bekend gemeente Epe en Oene, sectie O, nr. 682. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan “Dorpsgebied Emst”. Om het plan mogelijk te maken wordt de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) doorlopen (ingevolge artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo).

Inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 maart 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, na 17.00 uur op afspraak).

Reageren?

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de aanvraag en de ontwerpbesluiten naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan het college van B&W van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe.

De volgende informatie moet in uw zienswijze staan:

  • uw naam en adres;

  • de datum waarop u de brief schrijft;

  • uw handtekening;

  • een omschrijving van de ontwerpbesluit waartegen u zienswijzen naar voren brengt;

  • waarom u zienswijzen naar voren brengt.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de het team Ontwikkeling (tel. 14 0578).

Beroep tegen het genomen besluit kan later slechts worden ingesteld door degenen die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen hebben ingediend, tenzij wordt aangetoond dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te dienen.

Naar boven