Logo Amsterdam
Ontwerpomgevingsvergunning met projectafwijking voor Spuistraat 175, Amsterdam

KENNISGEVING

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken bekend dat van 12 maart tot en met 23 april de ontwerpomgevingsvergunning, NL.IMRO 1398453 voor het adres Spuistraat 175 voor een ieder ter inzage zal liggen.

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor het maken van een horecaterras. Niet alle ingrepen passen binnen het bestemmingsplan Postcodegebied 1012.

Voor deze strijdigheden wordt een procedure tot afwijking van het bestemmingsplan gevolgd als genoemd in artikel 2.12, lid 1, onder a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Ter inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt van 12 maart 2015 tot en met 23 april 2015 ter inzage bij:

  • de receptie van het stadhuis, Amstel 1

  • de locatie van de verleende omgevingsvergunning wordt verbeeld op:

    http://ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders, t.a.v. team Centrum/Noord, Postbus 202, 1000 AE Amsterdam, onder vermelding van: ‘Zienswijze Spuistraat 175’.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (020) 2564416. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Amsterdam, 12 maart 2015

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Naar boven