Logo Binnenmaas
Ontwerpwijzigingsplan Maasdamseweg 10 in ’s-Gravendeel, Binnenmaas

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maakt op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens is om, met toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 6 lid A sub b van de regels van het bestemmingsplan ‘’s-Gravendeel’ het plan te wijzigen. De wijziging heeft betrekking op het wijzigen van de agrarische bestemming naar de bestemming ‘Wonen’ op het perceel Maasdamseweg 10 in ‘s-Gravendeel.

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 16 maart 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Sportlaan 22 in Maasdam tijdens de openingstijden of op afspraak. U kunt het ontwerpwijzigingsplan ook raadplegen via de website van de gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder actueel/ter inzage en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘NL.IMRO.0585.WPMAASDAMSEWEG10-ON01’.

Belanghebbenden worden gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan in te dienen bij het college van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw S. Voskamp van de afdeling Ruimte en Groen. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarden

Burgemeester en wethouders van Binnenmaas zijn van plan hogere waarden vast te stellen voor de geluidsbelasting op de oost- en westgevel van de woning op het perceel Maasdamseweg 10 in ’s-Gravendeel. Het besluit is nodig omdat de genoemde woning een hogere geluidsbelasting dan de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting van 48 dB zal ondervinden ten gevolge van het wegverkeer op de Provinciale weg N217 in ‘s-Gravendeel.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken kunnen vanaf 16 maart 2015 worden ingezien bij de balie van het servicecentrum Ruimte en Groen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Sportlaan 22 in Maasdam.

Een ieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbesluit in te dienen bij de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de heer P.J. de Bakker, bereikbaar via telefoonnummer 078 – 676 44 33. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

13 maart 2015

Naar boven