Logo Valkenburg aan de Geul
Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Centrum Valkenburg – Basisschool Plenkertstraat’, Valkenburg aan de Geul

Burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul maken bekend dat met ingang van 12 maart tot en met 22 april 2015 voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Centrum Valkenburg – Basisschool Plenkertstraat’. Dit bestemmingsplan ziet op de locatie Plenkertstraat 42 te Valkenburg en zal het desbetreffende deel van het nu geldende bestemmingsplan ‘Centrum Valkenburg’ vervangen.

Doel van deze herziening is het bieden van het planologisch-juridisch kader voor het realiseren van een uitbreiding van ‘Basisschool de Plenkert’ aan de Plenkertstraat 42 te Valkenburg.

Inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0994.2014BP005-ON01of via de gemeentelijke website www.valkenburg.nl onder het menu ‘Digitaal loket/ Ruimtelijke Plannen’.

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ro.valkenburg.nl/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0994.2014BP005-ON01

Het ontwerpbestemmingsplan kan daarnaast (elke werkdag tussen 9.00 en 12.30) worden ingezien bij de balie van de afdeling Burger (043-6099290), Geneindestraat 4 te Valkenburg. Hier kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan bepalend.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen over het ontwerp indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 998, 6300 AZ Valkenburg, onder vermelding van 'zienswijze ontwerp bestemmingsplan Partiële herziening bestemmingsplan Centrum Valkenburg – Basisschool Plenkertstraat’. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en de redenen van de zienswijze. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer R. Brouns, telefoonnummer 043- 6099242.

Valkenburg, maart 2015

Naar boven