Ontwerpbestemmingsplan ‘Grotewaard 40-42’
Logo Giessenlanden
Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Grotewaard 40-42’ conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) digitaal ter inzage ligt.
 
Dit bestemmingsplan als bedoeld in artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft betrekking op de locatie Grotewaard 40-42 te Noordeloos. Het nieuwe plan voorziet in de realisatie van in totaal 6 grondgebonden vrijstaande woningen. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0689.BP4008-ont1.
 
Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 13 maart 2015 gedurende zes weken digitaal ter inzage (t/m donderdag 23 april 2015). U kunt de stukken digitaal inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis of op de site van www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door in te zoomen op de kaart of door de zoekterm ‘Grotewaard 40-42’ in te vullen. Op de site van de gemeente www.giessenlanden.nl > Plannen en Projecten > Bestemmingsplannen vindt u meer informatie over de procedure van een bestemmingsplan.
 
Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kan eenieder bij de gemeenteraad zowel mondeling als schriftelijk gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen tegen dit plan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Raad van de gemeente Giessenlanden, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met de heer J. Joosen, telefoonnummer 0183 583843 of email j.joosen@giessenlanden.nl.
 
Naar boven