Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit omgevingsvergunning Brede Heide 4
Logo Boxtel
Coördinatiebesluit
Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel hebben besloten de Coördinatieverordening ruimtelijke initiatieven Boxtel toe te passenvoorde bouw van een woning met kleinschalige kantoor- en vergadervoorziening op de locatie Brede Heide 4. Deze regeling maakt het mogelijk om de besluiten behorende bij deze ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Het gaat hierbij in dit geval om het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen. Het doorlopen van deze procedure heeft tot gevolg dat tevens bundeling van rechtsbescherming plaatsvindt. Hierdoor hoeft een belanghebbende burger slechts tegen één besluit rechtsmiddelen aan te wenden. Het college van burgemeester en wethouders verzorgt de coördinatie en de verlening van de omgevingsvergunning. De bevoegdheid tot vaststelling van het bestemmingsplan blijft in handen van de gemeenteraad. Het is niet mogelijk tegen dit coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen.
Ontwerpbesluiten
Op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bovendien bekend dat in verband met dit coördinatiebesluit met ingang van vrijdag 13 maart 2015 ter inzage liggen:
-Ontwerpbestemmingsplan Brede Heide 4, Lennisheuvel
Het plangebied van het bestemmingsplan betreft het perceel aan Brede Heide 4. Dit is het terrein van de voormalige manege. Het plan maakt het gebruik van het perceel c.q. de bouw van één woning met kleinschalige kantoor- en vergadervoorziening mogelijk.
-Het ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen van 1 woning met kleinschalige kantoor- en vergadervoorziening
Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van één woning met een kleinschalige kantoor- en vergaderruimte. Het ontwerpbesluit bevat het voornemen van burgemeester en wethouders om deze vergunning te verlenen.
Inzage
Het ontwerpbestemmingsplan Brede Heide 4, Lennisheuvel en het ontwerpbesluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning liggen met ingang van vrijdag 13 maart 2015 tot en met donderdag 23 april 2015 ter inzage. De stukken liggen ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Dr. Van Helvoortstraat, en in de Bibliotheek aan de Burgakker 4.
Daarnaast zijn de stukken digitaal te raadplegen via de landelijke website:http://ruimtelijkeplannen.nl/NL.IMRO.0757.BP01BredeHeide4-otw1
Zienswijzen
Tot en met 23 april 2015 kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijze naar voren brengen. In uw zienswijze moet u kenbaar maken tegen welk ontwerpbesluit uw zienswijze zich richt. Deze zienswijze kunt u sturen aan burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.
Richt uw zienswijze zich op het ontwerpbestemmingsplan dan behandelt de gemeenteraad de zienswijze bij het voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan.
Burgemeester en wethouders nemen het besluit op de aanvraag omgevingsvergunning.
Voor het indienen van een mondelinge reactie of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel voa telefoonnummer (0411) 65 52 93.
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wet- of regelgeving van toepassing. Let op! De link naar de wet- of regelgeving hebben wij gemaakt op 9 maart 2015. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 9 maart 2015 geldend waren. Houd er rekening mee dat de wet- of regelgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden
Van toepassing op deze bekendmaking is:
Naar boven