Ontwerp omgevingsvergunning Weiteveen,woningen Ammonietstraat, Orchideelaan en Zonnedauw
Logo Emmen
Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om medewerking te verlenen aan een aanvraag om een omgevingsvergunning voor het bouwen van 12 woningen (6 keer een twee-onder-één-kap woing) aan de Ammonietstraat, Orchideelaan en Zonnedauw te Weiteveen.
De aanvraag heeft betrekking op de onderdelen strijdigheid bestemmingsplan en bouwen. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 55044-2014.
Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 13 maart 2015 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Op afspraak kunt u het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen, tel.: 14 0591.
Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl
(“Omgevingsvergunning Weiteveen, woningen Ammonietstraat, Orchideelaan en Zonndauw” met planid. NL.IMRO.0114.Zaak55044-V501).
Tegen het voornemen om medewerking te verlenen met een omgevingsvergunning kan een ieder gedurende de termijn van 6 weken een zienswijze naar voren bengen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaak 55044-2014. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.emmen.nl/zienswijze.
Emmen, 12 maart 2015
burgemeester en wethouders van Emmen,
de wnd. gemeentesecretaris, A.A.W.M. Disch
de burgemeester, C. Bijl
Naar boven