Coördinatieregeling besluiten locatie voormalige basisschool aan de Fûgelweide te Hurdegaryp
Logo Tytsjerksteradiel
Terinzagelegging
Het op 23 februari 2015 gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan ‘Hurdegaryp 2010, Fûgelweide (wijziging bestemming)’ en het besluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, liggen met ingang van 12 maart 2015 voor een periode van zes weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen. Het wijzigingsplan en het besluit omgevingsvergunning zijn te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met IMRO-code NL.IMRO.0737.13BPIIWP02).
De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd.
Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan
Dit wijzigingsplan ex. artikel 3.6 W.R.O. voorziet in wijzigen van de bestemming ‘Maatschappelijk – onderwijs’ in de bestemming ‘wonen – B1 (twee onder één kap)’ en het veranderen van de vorm van het bestemmingsvlak op de locatie voormalige basisschool aan de Fûgelweide te Hurdegaryp. De gewijzigde vaststelling heeft betrekking op de westelijk gelegen bouwblokken. Deze zijn in zuidelijke richting herverkaveld.
Besluit omgevingsvergunning
Het besluit omgevingsvergunning (ex. artikel 2.1 lid 1 sub a Wabo) heeft betrekking op het bouwen van 14 woningen op genoemde locatie.
Beroep instellen
Gedurende 6 weken na de dag van terinzagelegging kunnen degenen, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerp-wijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep instellen.
Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.
Naar boven