Logo Schouwen-Duiveland
Mededeling verlening omgevingsvergunning Hoogenboomlaan 42/Luieweg 11 te Renesse.

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het toevoegen van gronden aan de camping en daarop stacaravans te realiseren op het adres Luieweg 11 te Renesse.

Op de gronden aan de Luieweg 11 te Renesse, kadastraal bekend als gemeente Westenschouwen, sectie H, nummer 48 is op dit moment planologisch nog een woning aanwezig. De aanwezige woning wordt gesloopt en de gronden worden toegevoegd aan de camping. De camping realiseert op de vrijgekomen gronden nieuwe stacaravans. Het college wil meewerken aan het plan voor de activiteit ‘gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wabo.

Ten opzichte van het ontwerpbesluit, zoals dat ter inzage heeft gelegen, zijn wijzigingen aangebracht. De wijzigingen kunnen worden ingezien in de ter inzage liggende omgevingsvergunning.

Vanaf 16 maart 2015 tot en met 27 april 2015 kan beroep ingesteld worden tegen de omgevingsvergunning bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda, door:

  • belanghebbenden die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpbesluit kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die in het plan zijn aangebracht.

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Zierikzee, 13 maart 2015

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland.

Naar boven